Sofaer

Er du til filmaftener, afslapning med en god bog eller arbejder du bedst på et blødt underlag? Så bruger du sikkert, en masser tid i din sofa. En sofa bliver hurtigt stuens centrum, da man automatisk søger mod det bløde underlag og behagelige komfort.

Hos Pisiffik.gl forhandler vi et stort udvalg af sofaer i mange modeller, størrelser, farver og forskellige designs. Så du kan altid finde lige præcis den sofa på Grønland som du søger til dit hjem. 

Mere

Kniber det med pladsen, og er planen at du bruger din nye sofa som dobbeltseng?

Så er en sovesofa det perfekte valg for dig. En sovesofa, er i kortetræk en sofa der kan laves om til en seng. Nysgerrig? Så finder du Pisiffik.gl's store udvalg af sovesofaer her. 

Sofaen er et møbel der samler familien til en hyggestund eller en god film. Sofaen er tit hjertet af stuen og bliver brugt alle døgnets timer. Er din familie til filmaftener og timevis af serier? Så samler I måske også på DVD'er?

Med en TV skænk fra JYSK, kan du opbevare dvd'er, gemme ledninger samt have en fast plads til fjernebetjeningen. Ligesom sofaer, findes der et hav af forskellige TV skænke. Du finder vores store udvalg af Tv skænke her.  Du mangler måske også et lækkert smart tv at placere foran din sofa? så se vores gode smart tv her og med en af vores chromecast går du aldrig galt i byen med at have alt digitalt streaming direkte på dit smart tv.     

Sofaen er centrummet i stuen

Er du til filmaftener, afslapning med en god bog eller arbejder du bedst på et blødt underlag? Så bruger du sikkert, en masser tid i din sofa. En sofa bliver hurtigt stuens centrum, da man automatisk søger mod det bløde underlag og behagelige komfort.

Hos Pisiffik.gl forhandler vi et stort udvalg af sofaer i mange modeller, størrelser og designs.

Er du en del af en stor familie vil en topersoners sofa ikke være tilstrækkelig når familien skal se film. Her vil vi anbefale jer at kigge på sofaer med chaiselong. En chaiselong giver ekstra meget plads, og man kan behagelig ligge og strække benene.

Din sofa vil hurtigt blive den centrale møbel i din stue. Derfor ønsker mange at deres sofa er præsentable og pæn at kigge på. Derfor sælger vi hos Pisiffik.gl sofaer i mange forskellige størrelser, farver og former. Ønsker du f.eks. en sofa med knapper vil vores basic sofa fra Egedal være det ideelle valg for dig.

Mens du alligevel er igang med at redesigne stuen, så kunne det være du skulle tage et kig på vores gode spiseborde her eller måske bare nogle af vores spisebordsstole kunne gøre det. Vi kan desuden også tilbyde nogle flotte gardiner til hele hjemmet 

Sofa i Grønland

Grønland er fyldt med fantastisk natur både på land og fra vand. Derfor bruger vi meget tid ude i naturen og den friskeluft, men alle har brug for at trække sig tilbage og slappe af.

At lægge sig i en blød sofa, med et tæppe og måske en kop the – giver din krop ro og genoplader din energi. Den ønskede blødhedsgrad af en sofa er individuel. Derfor kan du altid kommer forbi en af vores butikker og prøve-sidde vores sofaer, så du får den sofa der passer perfekt til dig.

Hvis du bestiller din nye sofa online, leverer vi den hjem til dig, uanset hvor på Grønland du bor. Køber du for mere end 1.000 kr. er fragten ovenikøbet gratis.

3 gode råd til at vælge din nye sofa

Alle fortjener en god sofa, men hvad begrebet ”en god sofa” betyder er individuelt. Derfor har vi samlet 3 gode råd til dig, som skal på sofa-jagt.

Størrelsen og materiale af sofaen

De fleste mennesker har ikke uendeligt med stue-plads. Mål derfor op, hvor stor din sofa må være. På den måde, spilder du ikke tiden med at kigge på sofaer som vil være for store til din stue. Skal sofaen være af læder eller stof, og hvilke farver og tekstur skal det have? Kom ned og prøv vores forskellige materialer, og find det stof der passer bedst til dig.

Farven på din nye sofa

Din nye sofa skal selvfølgelig passe til resten af din indretningsstil. Derfor indeholder vores sofa sortiment et stort udvalg af forskellige sofaer i forskelige farver.