Skænke / Vitriner

Gør som andre i Grønland - køb en flot og billig JYSK tv skænk hos Pisiffik og nyd glæden ved et smukkere hjem. Du kan finde en flot skænk hos Pisiffik butikken i Grønland og på vores online shop. Vi står altid klar til at levere din skænk direkte til dig, så du nemt får en skænk eller en TV skænk der klæder dit hjem. Vi har også mange flotte vitrine skabe, i flotte farver udarbejdet i de bedste materialer. 

Mere

Et opbevaringsmøbel der er uundværlig – køb en JYSK tv skænk hos Pisiffik i Grønland

En skænk har tidligere ikke været en del af de grønlandske hjem, men nu er de praktiske møbler blevet meget mere almindelige i dag. 

Fordelen ved en skænk eller en tv skænk er mange. F.eks. kan man gemme sine ting væk, indtil man igen skal bruge dem eller placere dit tv på sin tv skænk. En skænk giver mulighed for opbevaring. Dermed skal man ikke tænke på, at genstandene bliver støvede eller på anden vis beskidt. Du kan også anvende din JYSK skænk som TV skænk. Så har du en flot og praktisk løsning til dit tv.

Så gør som andre i Grønland - køb en flot og billig JYSK tv skænk hos Pisiffik og nyd glæden ved et smukkere hjem. Du kan finde en flot skænk hos Pisiffik butikken i Grønland og på vores online shop. Vi står klar til at levere din skænk direkte til dig, så du får en skænk eller en TV skænk der klæder dit hjem.

JYSK tv skænk til hele Grønland

En TV skænk er et praktisk møbel og kan bruges til opbevaring af næsten alt.

Vi har alle ting, som vi ikke lige bruger, men som vi heller ikke vil gemme for langt væk. Det er her en skænk kommer ind i billedet, og det gør din skænk til et uundværligt møbel.

Hos Pisiffik kan du finde en billig skænk til alle formål, og du kan naturligvis købe dem både online og i vores fysiske butikker i Grønland.

I dag kan man få en skænk til alle møbelserier, så både borde og din skænk passer sammen. Det giver et udsøgt udseende til dit hjem.

Har du tænkt over, at en JYSK skænk gør sig lige så godt i soveværelset som i stuen?

I stuen kan det bruges til at gemme porcelæn, duge eller andet nyttigt. I soveværelset kan det fungere som et ekstra sted til opbevaring af tøj. En JYSK skænk i entreen eller et andet rum er naturligvis også oplagt.

Alt efter dit behov, kan du hos Pisiffik få din JYSK skænk med eller uden ben – eller du kan vælge en vægophængt model, som ydermere har den fordel, at det er nemmere at støvsuge under denne type.

Det er muligt at få din skænk leveret overalt i Grønland. 

Mange ønsker at der er en rød tråd i deres indretning. Derfor sælger vi hos Pisiffik.gl også spiseborde i samme designs som vores skænke. Du finder vores oversigt over spiseborde her. Udover at din nye skænk skal passe til dit spisebord, skal stolene rundt ombordet selvfølgelig også passe til din stil. Vores udvalg af spisebordsstole er stort, og du kan matche vores forskellige stole præcis som du ønsker. Du finder vores udvalg af spisebordsstole her. 

Køb din TV skænk hos Pisiffik 

Pisiffik er Grønlands butik. Vi yder prisgaranti. Køber du derfor for over 1.000 kroner, ja, så giver vi gratis søfragt. Det gælder naturligvis uanset, om du handler i butikken eller på vores online webshop.

Vi yder god service. Det er vi glade for, men det får os ikke til at hvile på laurbærrene, for vi vil hele tiden være bedre.

Vores mere end 600 medarbejdere kommer derfor hele tiden på efteruddannelse og kurser, så de altid er fuldt opdateret på produkter og service. Til glæde for dig og vores tusindvis af andre kunder.

Så du kan roligt købe din TV skænk hos os her i Grønland – vi er her for din skyld. Er du på udkig efter et nyt smart tv, en ny bærbar computer eller tilhørende playstation til din TV skænk, så kan vi også være behjælpelige med dette.

Lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige TV skænk fra Jysk til dit hjem i Grønland

Pisiffik har Grønlands største udvalg af skænke, og skal du have andre møbler som for eksempel gardiner eller en skøn sofa i Grønland, så har vi helt sikkert også et supertilbud til dig.

Vores kunder er vores første prioritet, og vi står på tæer for at hjælpe. Så kom ind i vores butik i Grønland eller gå på vores online webshop og se, hvad vi kan gøre for dig.