Mobiltelefoner

Mangler du en ny Iphone, Galaxy eller anden mobiltelefon? 

Vi har et større udvalg af blandt andet Iphone og Galaxy mobiltelefoner. Du kan her på siden scrolle igennem og se de mange Iphone modeller vi har i shoppen. Vi har altid de nyeste Iphone modeller i alle tilgængelig farver. Udover Iphone har vi også et stort og bredt udvalg af diverse Samsung galaxy modeller, samt Googles OnePlus mobil som er en smart Android mobil spækket med de nyeste teknologier. Se det store udvalg af Iphones herunder.

Mere

Apple iPhone 14 mobiltelefon – innovative teknologier

iPhone 14 mobiltelefon fra Apple byder på et væld af innovative teknologer og muligheder. Alt sammen pakket ind i et helt nyt og lækkert mobiltelefon design. Og med 6 farver at vælge imellem er der garanteret en variant, der falder lige i din smag. 

Hvis du vil have det mest ud af din nye Iphone mobiltelefon kan du med fordel tilkøbe et Apple watch. Et Apple watch holder dig opdateret med vigtige beskeder, måler din puls og er klar til løbeturen. Uden du behøves at have din telefon på dig. 
Du kan se vores forskellige Apple watches her. 

Banebrydende mobiltelefon design

iPhone 14 fås i seks forskellige farver – lilla, hvid, gul, grøn, sort og rød. Bagsiden af den nye mobiltelefon er udformet i ét stykke glas – som er det stærkeste nogensinde i en iPhone – og i bunden er iPhone 14 født med det praktiske lightning stik. 

iPhone 14 er desuden vandafvisende ned til 6 meters dybde, i op til 30 minutter. Du skal derfor ikke være bekymret for at tabe din mobilmobil i fx toilettet.

iPhone 14 – lyd som du aldrig har oplevet før

Med den nye rumlige lyd funktion og Dolby Atmos i iPhone 14 er du garanteret lydoplevelser ud over det sædvanlige i din nye mobiltelefon. Faktisk kan du nemt komme til at føle, at du befinder dig midt i den film eller det spil, du er i gang med. Du kan også finde tilbehør til din nye mobiltelefon, som vores in-ear høretelefoner, så du kan få det maksimake ud af din lydoplevelse. 

Fremragende kamera med den nye Iphone mobiltelefon

Det smarte dobbeltkamera-system i iPhone 14 giver dig mulighed for at tage billeder i både vidvinkel og ultravidvinkel. Kameraret er perfekt til landskabsfotografi eller fotooptagelser i kompakte rum, hvor det kan være svært at komme tilstrækkeligt på afstand af motivet med din mobiltelefon.

Med den nye iPhone mobiltelefon får du vidvinkelsensor med hele 13MP har 100% Focus Pixels med op til tre gange hurtigere autofokus ved svag belysning. Med den 13MP ultravidvinkel-sensor er du garanteret at få det hele med i din nye mobiltelefon.

iPhone 14 gør det muligt at tage fantastiske billeder ved svag belysning med din mobiltelefon. Med Nat-tilstand, der tændes automatisk, når omgivelserne kræver det, får du imponerende billeder hver gang – helt uden brug af blitz på din mobiltelefon.

En Iphone mobiltelefon med video funktion der rykker

iPhone 14 giver dig videooptagelser i den allerhøjeste kvalitet. Skyd 4k-video med 60 billeder pr. sekund, og med ultravidvinkel-kameraet får du fire gange mere med med din mobiltelefon.

Med QuickTake kan du desuden optage video i fototilstand bare ved at holde fingeren på udløseren – nemmere bliver det ikke. Er du til selfies, så prøv ”slofies”. Med 130 billeder i sekundet ser alt bare federe ud. Selfies bliver aldrig det samme igen.

Når du har fået dine optagelser i kassen, kan du redigere dine videoer lige så let, som du gør med dine billeder. Du kan godt begynde at glæde dig.

Lynhurtig processor i din nye Iphone mobiltelefon

A14 Bionic er den chip, der gør iPhone 14 til en oplevelse.
A14 Bionic er den hurtigste chip nogensinde i en mobiltelefon, og den er skabt til at levere god hastighed i alle tænkelige sammenhænge.

At skyde 4K-video med 60 billeder i sekunder er ikke helt ligetil, men med A13 Bionic kan du bare skyde løs – iPhone 14 leverer hver gang.

Hvis du er til lynhurtige processorer, så spiller du sikkert også playstation? Vi har et stort udvalg af playstations og tilbehør. Du finder vores udvalg af playstations her. 

iPhone 14 kommer i tre forskellige størrelser

Med de nye iPhone-modeller kan du finde den der passer til dig.

Nogen foretrækker en stor skærm, mens andre gerne vil have en mindre skærm. iPhone 14 Pro har den mindste skærm på 5,8”, mens iPhone 14 Pro Max har den største skærm på 6,5”

Der er også forskellige kameraer i iPhone-flagskibene.

iPhone 14 er udstyret med et skarpt dual-kamera, mens iPhone 14 Pro er udstyret med et triplekamera. De har alle det samme lækre frontkameraer. Mere kan du ikke bede om i en ny mobiltelefon.

Køb din nye iPhone 14 hos Pisiffik.gl

Hos Pisiffik.gl kan du finde et stort udvalg af smartphones på vores webshop og i vores butikker i Grønland. Gå på opdagelse her på siden, og find netop den iPhone 14, som giver bedst mening for dig.

For at få det bedste indtryk af mobilerne er det selvfølgelig godt at have mulighed for at se dem fysisk. Heldigvis kan du besøge vores butik i Nuuk, hvor du kan prøve forskellige telefoner. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med netop at finde din favorit smartphone.

Mangler du andet elektronik? Som f.eks. en chromecast? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi har også gode tilbud på et nye spisebord eller skrivebord.

Apple Airpods - In-ear-headphones

Hvis du køber en ny iPhone bør du overveje at købe Apple airpods, fantastiske høretelefoner spækket med features så du får det meste ud af din nye iPhone.

Chromecast eller Apple TV

Hvis du har et TV eller en skærm der ikke kan forbindes til med din smartphone, kan du med Chromecast eller Apple TV forvandle dette til et Smart TV, således at du kan streame serier, musik, billeder og sport direkte fra din smartphone til skærm eller TV.

Mest solgte, i kategorien : Mobiltelefoner