Mobiltelefoner

Mangler du en ny mobil? 

Pisiffik har et glimrende udvalg af mobiler fra bl.a. Apple, Samsung, Nokia og mange flere, som alle er kvalitets mobiler og kan friste enhver person. 

Mere
Aktive filtrer

Apple iPhone 11 – innovative teknologier

iPhone 11 fra Apple byder på et væld af innovative teknologer og muligheder. Alt sammen pakket ind i et helt nyt og lækkert design. Og med 6 farver at vælge imellem er der garanteret en variant, der falder lige i din smag. 

Banebrydende design

iPhone 11 fås i seks forskellige farver – lilla, hvid, gul, grøn, sort og rød. Bagsiden af telefonen er udformet i ét stykke glas – som er det stærkeste nogensinde i en iPhone – og i bunden er iPhone 11 født med det praktiske lightning stik. 

iPhone 11 er desuden vandafvisende ned til 2 meters dybde, i op til 30 minutter. Du skal derfor ikke være bekymret for at tabe din mobil i fx toilettet.

iPhone 11 – lyd som du aldrig har oplevet før

Med den nye rumlige lyd funktion og Dolby Atmos i iPhone 11 er du garanteret lydoplevelser ud over det sædvanlige. Faktisk kan du nemt komme til at føle, at du befinder dig midt i den film eller det spil, du er i gang med. 

Fremragende kamera

Det smarte dobbeltkamera-system i iPhone 11 giver dig mulighed for at tage billeder i både vidvinkel og ultravidvinkel. Kameraret er perfekt til landskabsfotografi eller fotooptagelser i kompakte rum, hvor det kan være svært at komme tilstrækkeligt på afstand af motivet. 

Vidvinkelsensoren med hele 12MP har 100% Focus Pixels med op til tre gange hurtigere autofokus ved svag belysning. Med den 12MP ultravidvinkel-sensor er du garanteret at få det hele med. 

iPhone 11 gør det muligt at tage fantastiske billeder ved svag belysning. Med Nat-tilstand, der tændes automatisk, når omgivelserne kræver det, får du imponerende billeder hver gang – helt uden brug af blitz. 

Video der rykker

iPhone 11 giver dig videooptagelser i den allerhøjeste kvalitet. Skyd 4k-video med 60 billeder pr. sekund, og med ultravidvinkel-kameraet får du fire gange mere med. 

Med QuickTake kan du desuden optage video i fototilstand bare ved at holde fingeren på udløseren – nemmere bliver det ikke. Er du til selfies, så prøv ”slofies”. Med 120 billeder i sekundet ser alt bare federe ud. Selfies bliver aldrig det samme igen. 

Når du har fået dine optagelser i kassen, kan du redigere dine videoer lige så let, som du gør med dine billeder. Du kan godt begynde at glæde dig. 


Lynhurtig processor

A13 Bionic er den chip, der gør iPhone 11 til en oplevelse.
A13 Bionic er den hurtigste chip nogensinde i en smartphone, og den er skabt til at levere god hastighed i alle tænkelige sammenhænge. 

At skyde 4K-video med 60 billeder i sekunder er ikke helt ligetil, men med A13 Bionic kan du bare skyde løs – iPhone 11 leverer hver gang. 

Hvis du er til lynhurtige processorer, så spiller du sikkert også playstation? Vi har et stort udvalg af playstations og tilbehør. Du finder vores udvalg af playstations her. 

iPhone 11 kommer i tre forskellige størrelser

Med de nye iPhone-modeller kan du finde den der passer til dig.

iPhone Pro og iPhone Max er efterfølgerne til iPhone XS og iPhone XS Max.
Pro-modellerne har begge 6GB RAM, mens iPhone 11 har 4GB, hvilket stadig er rigeligt for de fleste. 

iPhone 11 er den klassiske standard med solid hardware, mens iPhone 11 Pro og Pro Max er gået en tak op, når det kommer til hardwaren. 

Batteristørrelsen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro er nærmest ens, mens batteriet på iPhone 11 Pro Max er større. Du får rigeligt med strøm med alle tre modeller, da det mindste batteri er på over 3.100 mAh. 

Nogen foretrækker en stor skærm, mens andre gerne vil have en mindre skærm. iPhone 11 Pro har den mindste skærm på 5,8”, mens iPhone 11 Pro Max har den største skærm på 6,5”. 

Der er også forskellige kameraer i iPhone-flagskibene. 

iPhone 11 er udstyret med et skarpt dual-kamera, mens både iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er udstyret med et triplekamera. De har alle det samme lækre frontkameraer. 

Køb din nye iPhone 11 hos Pisiffik.gl

Hos Pisiffik.gl kan du finde et stort udvalg af smartphones på vores webshop og i vores butikker i Grønland. Gå på opdagelse her på siden, og find netop den iPhone 11, som giver bedst mening for dig. 

For at få det bedste indtryk af mobilerne er det selvfølgelig godt at have mulighed for at se dem fysisk. Heldigvis kan du besøge vores butik i Nuuk, hvor du kan prøve forskellige telefoner. Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe dig med netop at finde din favorit smartphone. 

Mangler du andet elektronik? Som f.eks. et nyt TV? Så kan du finde vores udvalg af TV i Grønland her. 

Mest solgte, i kategorien : Mobiltelefoner