Mobiltelefoner

Mangler du en ny mobil? 

Pisiffik har et glimrende udvalg af mobiler fra bl.a. Apple, Samsung, Nokia og mange flere, som alle er kvalitets mobiler og kan friste enhver person. 

Mere
Aktive filtrer

Apple iPhone 11 – innovative teknologier

iPhone 11 fra Apple byder på et væld af innovative teknologer og muligheder. Alt sammen pakket ind i et helt nyt og lækkert design. Og med 6 farver at vælge imellem er der garanteret en variant, der falder lige i din smag. 

Banebrydende design

iPhone 11 fås i seks forskellige farver – lilla, hvid, gul, grøn, sort og rød. Bagsiden af telefonen er udformet i ét stykke glas – som er det stærkeste nogensinde i en iPhone – og i bunden er iPhone 11 født med det praktiske lightning stik. 

iPhone 11 er desuden vandafvisende ned til 2 meters dybde, i op til 30 minutter. Du skal derfor ikke være bekymret for at tabe din mobil i fx toilettet.

iPhone 11 – lyd som du aldrig har oplevet før

Med den nye rumlige lyd funktion og Dolby Atmos i iPhone 11 er du garanteret lydoplevelser ud over det sædvanlige. Faktisk kan du nemt komme til at føle, at du befinder dig midt i den film eller det spil, du er i gang med. 

Fremragende kamera

Det smarte dobbeltkamera-system i iPhone 11 giver dig mulighed for at tage billeder i både vidvinkel og ultravidvinkel. Kameraret er perfekt til landskabsfotografi eller fotooptagelser i kompakte rum, hvor det kan være svært at komme tilstrækkeligt på afstand af motivet. 

Vidvinkelsensoren med hele 12MP har 100% Focus Pixels med op til tre gange hurtigere autofokus ved svag belysning. Med den 12MP ultravidvinkel-sensor er du garanteret at få det hele med. 

iPhone 11 gør det muligt at tage fantastiske billeder ved svag belysning. Med Nat-tilstand, der tændes automatisk, når omgivelserne kræver det, får du imponerende billeder hver gang – helt uden brug af blitz. 

Video der rykker

iPhone 11 giver dig videooptagelser i den allerhøjeste kvalitet. Skyd 4k-video med 60 billeder pr. sekund, og med ultravidvinkel-kameraet får du fire gange mere med. 

Med QuickTake kan du desuden optage video i fototilstand bare ved at holde fingeren på udløseren – nemmere bliver det ikke. Er du til selfies, så prøv ”slofies”. Med 120 billeder i sekundet ser alt bare federe ud. Selfies bliver aldrig det samme igen. 

Når du har fået dine optagelser i kassen, kan du redigere dine videoer lige så let, som du gør med dine billeder. Du kan godt begynde at glæde dig. </