Hvidvin

Hos Pisiffik kan du finde et stort udvalg af spændende og god hvidvin fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken god hvidvin, man skal vælge blandt et stort udvalg, og hvad er den rette hvidvin for dig?

Mere

God hvidvin – kvalitet til lave priser

Der er intet så godt som en god hvidvin. Derfor har vi også gjort det til vores lirværk her hos Pisiffik, at levere god hvidvin fra hele verden til vores kunder – naturligvis til fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Vi mener nemlig ikke, at kvalitet og pris nødvendigvis behøver at hænge sammen. Vi har mange år forhandlet god hvidvin på vores online webshop og i vores mange fysiske butikker, som vi kan tilbyde til et bredt publikum. Du kan også finde gode tilbud på rødvine på vores webshop

Hvilken god hvidvin skal du vælge til din middag?

Hos Pisiffik kan du finde et stort udvalg af spændende og god hvidvin fra mange forskellige lande, distrikter og til hver deres anledning og pris. Vi ved, at det ofte kan være vanskeligt at beslutte sig for, hvilken god hvidvin, man skal vælge blandt et stort udvalg, og hvad er den rette hvidvin for dig?

En god hvidvin findes i utallige smagsnuancer og udtryk og vi har alt lige fra frisk, sprød og tør til cremet, fyldig og frugtig. Ligegyldigt om du foretrækker den sofistikerede Chardonnay eller den stringente Riesling, kan vi helt sikker opfylde alle dine ønsker til en god hvidvin.

Skal du bruge en god hvidvin til maden? Så er der nogle tommelfingerregler du med fordel kan bruge når du skal på jagt efter hvidvin i Grønland. Serverer du mad med sødme? Så skal hvidvinen hertil også indeholde sødme. Mad med sødme fremhæver ofte hvidvinens bitterhed og syrlighed.

Modsat er det gældende, at hvis maden har syrlige toner, så skal en god hvidvin have det samme. Den syrlige mad, vil få vinen til at fremstå mindre syrlig, og i stedet fremhæve vinens frugt og sødme.

Serverer du et måltid bestående af federe mad, så skal maden have modspil af en frisk og syrlig hvidvin.

Et perfekt glas, god hvidvin er en individuel sag. Vil du gerne vide mere omkring vine, er vi klar til at hjælpe dig. Pisiffiks vinmænd er specialister i vine. Derfor kan de med garanti finde en god hvidvin i Grønland, som du vil foretrække.

Nyd en god hvidvin til enhver lejlighed

Fra tør, frisk og sprød, til fyldig og cremet. God hvidvin kan have mange udtryk, mange nuancer og smage. Hvad end du er til sofistikeret Chardonnay fra USA sammen med din hummer-hotdog eller foretrækker du stringent tysk Riesling til din grønne risotto – så er du landet det rigtige sted. Find en god hvidvin hos Pisiffik. 

Her finder du både de flasker, som er gode altid at have liggende på køl, og dem som findes frem ved særlige lejligheder. Pisiffik elsker god hvidvin og kunne aldrig finde på at servere hverken fiskefrikadeller eller kalvefrikassé uden et godt glas kølig hvidvin til.

God hvidvin kan findes mange steder. Derfor har vi sørget for at købe god vin hjem fra de bedste områder i verden, så du kan nyde et dejligt glas hvidvin i dit hjem i Grønland.

Sådan serverer du en god hvidvin

Lige såvel som en rødvin skal serveres ved den rette temperatur, skal der også overvejelser til en god hvidvin servering. Den traditionelle fingerregel, som du sikkert kender og bruger er, at den skal på køl. En god hvidvin skal altid serveres kold, men den må heller ikke være for kold.

Vil du servere en god hvidvin, så er der nogle overvejelser, du skal gøre dig. En god hvidvin er heller ikke blot en hvidvin, der er også her tre forskellige typer, du kan kategorisere din hvidvin i, så du kan finde den helt rigtige serveringstemperatur. Den helt lette og friske hvidvin skal gerne have en temperatur på 6-8 grader.

Et køleskab har ofte en temperatur på 5 grader, så hvis en god hvidvin bliver serveret direkte fra køl, er den faktisk for kold. Den lidt mere kraftige hvidvin med en kompleks smag har bedst af at serveres med en temperatur på 10-12 grader. Allerede her er vi altså veget en del grader væk fra køleskabstemperaturen. 

De hvidvine der er tungest og mest kraftige skal gerne have en temperatur der ligger helt oppe på 12-14 grader. Dette er for nogle nærmest tættere på stuetemperaturen, end det er for køleskabstemperaturen. Du kan med disse råd servere en god hvidvin hver gang. 

Hvis du gerne vil prøve at ramme den helt rigtige temperatur for den gode hvidvin, kan du tage den ud af køleskabet et stykke tid inden servering. Den skal måske stå i køkkenet mens aftensmaden bliver serveret.

Generelt passer fingerreglen med, at en god hvidvin skal serveres kold, men hvis de bliver for kolde, kan noget af deres fine smag få tabt i graderne. Så for at få den helt optimale smag ud af din hvidvin, skal du altså sørge for, at den bliver serveret og opbevaret under den rigtige temperatur.

Følger du vores vejledning, vil du med garanti nyde hvidvinens fulde potentiale. Du får derfor det bedste glas god hvidvin til din middag i Grønland. 

Køb god hvidvin i en af vores mange butikker i Grønland

Viinnit hos Pisiffik er Grønlands førende leverandør af hvidvine. Vores lager indeholder mange forskellige hvidvine importeret fra hele verdenen. Ønsker du en god hvidvin i Grønland, kan du med garanti finde en flaske i vores sortiement der passer til dine smagsløg.

I vores mange butikker står vores vinmænd altid til rådighed, så du kommer hjem med den perfekte flaske god hvidvin. 

Køb en god hvidvin hos Pisiffik

Vi leverer til hele Grønland. Hvilket gør det nemt for dig at bestille god hvidvin på vores online webshop, ligegyldigt hvor i Grønland du bor. Vores webshop indeholder et stort udbud af vores bedste hvidvine, til gode priser.

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Vores vinmænd er klar til at besvare dine spørgsmål i vores fysiske butikker. Her kan du også opleve vores store udbud af hvidvine i Grønland og se vores gode priser. 

Er du mere til rose eller rød? Så kan du altid købe mousserende vin, rosevin og god rødvin hos Pisiffik i Grønland. Mangler du gode siddepladser? Så prøv vores spisebordsstole. Leder du efter en ny dobbeltseng? Så kan vi også være behjælpelige med dette.