ILVA - Møbler

ILVA - Smukke møbler giver ro og velvære i dit hjem

Hos Pisiffik kan du finde de bedste, billige møbler fra ilva, der vil passe godt til din bolig i Nuuk. I vores ILVA butik tilbyder vi et stort udvalg af møbler, så du vil altid kunne finde præcis de møbler, du står og mangler til dit hjem. Vi har blandt andet belysning, dyner og puder, møbler til entrén, til kontoret, møbler til stuen, senge tilbehør og den generale indretning.    

Mere

ILVA - Billige møbler i retro stil 

Hos ILVA i de seneste år har vi oplevet en stor retro bølge bruse ind i de grønlandske hjem. Det er især billige møbler i retro stil, inspireret af 50érne og 60érne, der har vundet frem og opnået stor succes i de grønlandske hjem. Og det er ikke ubegrundet. 

Møbler fra netop denne periode er nemlig udformet i et meget stilfuldt og klassisk design, der harmonerer smukt ind i det moderne grønlandske hjem. Den minimalistiske og simple stil, der kendetegner det moderne hjem, falder i ét med de klassiske og beundringsværdige møbler fra 50érne og 60érne. 

Du vil derfor finde et væld af smukke billige møbler her på vores online webshop, som helt sikkert vil skabe en særlig atmosfære i dit hjem. 

Møbler viser, hvem du er som person, og de kan benyttes i mange år. Hos Pisiffik er du altid sikker på kvaliteten, så du kan trygt handle hos os. At vi har billige møbler betyder nemlig ikke, at vi går ned på kvaliteten. 

Vælg blandt vores store sortiment af flotte billige møbler. Vi har et stort udvalg af møbler til alle boligens rum. Vores møbler findes i forskellige modeller, farver, stilarter og designs. Her vil du garanteret kunne finde møbler, som passer til lige netop din bolig i Grønland. Vi har moderne, klassiske, trendy og praktiske møbler, der gør det let at indrette boligen. Så uanset din smag har vi helt sikkert et møbel til dins mag her hos Pisiffik. 

Mange ser også TV'et som værende et vigtigt objekt i indretningen - og sætter det derfori samme kategori som møbler. Vi forhandler mange forskellige typer af fjernsyne. Det nyeste er fjernsyn i kategorien "smart tv".

Ilva møbler - smukt design til en god pris

ILVAs historie går helt tilbage til 1961. Deres møbler er kendetegnet ved en høj grad af funktionalitet og kvalitet til en god pris. Møblerne spænder fra spiseborde til lænestole, senge og kommoder. Der er et bredt udvalg af forskellige møbler og stilarter, der passer til ethvert budget. Hvis du elsker det skandinaviske design til en god pris, så er Ilva et af dine bedste bud. Ilvas forpligtelse til kvalitet strækker sig ud over de materialer og teknikker, der anvendes til at fremstille møblerne. Virksomheden er også meget omhyggelig med at sikre, at deres møbler er sikre for børn og kæledyr.

Budgetvenlige billige møbler i Nuuk

Når du går på opdagelse i vores store udvalg, vil du hurtigt erfare, at vi tilbyder budgetvenlige priser. Mange spørger måske sig selv, om kvaliteten kan følge med prisen, og her er vores svar et klart ja. Selvom vi tilbyder billige møbler i vores sortiment, så er de valgt ud fra deres design og gode kvalitet. Du vil derfor aldrig kunne finde møbler udformet af de bedste materialer til en god pris, end hos Pisiffik. 

Vi forhandler b.la. et stort udvalg af forskellige spiseborde. Så du kan samle hele familien rundt om bordet og servere en fantastisk middag. Du finder vores udvalg af spiseborde her. og måske nogle spisebordsstole dertil?

Vi er klar på at hjælpe dig med dine nye billige møbler 

Et hyggeligt hjem med smukke møbler er en af grundstenene for et godt liv. Hvis du er i tvivl om, hvilket møbel der passer bedst til dig, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Her kan du altid få en uforpligtende snak om, hvilke møbler der harmonerer bedst med dig, dine indretningsønsker og din indretning i din bolig i Nuuk. 

Har du eksempelvis børn, vil vi anbefale, at du vælger billige møbler som er robuste og lette at tørre af. Det kan jo ske, at de kære små er kommet lidt for tæt på den nye stol med en tusch eller lignende. Så er du i hvert fald på den sikre side. Mangler du et nyt skrivebord eller en chromecast? Så kan vi også være behjælpelige med dette. Det kan også være du har brug for en ny opgradering af soværelsets inventar, vi tilbyder gode senge og billige dyner

Mest solgte, i kategorien : ILVA - Møbler