Senge

Dobbeltseng hos Pisiffik kan du altid finde din næste dobbeltseng til hjemmet i Grønland. Du kan både købe på vores online webshop eller du kan besøge en af vores mange butikker i Grønland. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde din nye dobbeltseng. Vi kan også hjælpe med dig med at levere din seng.Vi har mange forskellige typer af senge, så hvis du skal bruge en seng til den store villa eller om du måske mangler en lille seng til at passe ind i den 1. værelses lejlighed. Så kan vi hjælpe med senge til ethvert behov. 

Mere

Dobbeltseng - Find din nye seng hos Pisiffik

Dobbeltseng hos Pisiffik, vi har et stort udvalg af møbler til soveværelset, herunder en ny dobbeltseng. Vi har alt det, du behøver, for at opnå en god nattesøvn. Se vores  store udvalg af senge for enhver smag – om du leder efter en ny dobbeltseng, elevationssenge, kontinentalsenge eller køjesenge. 

Indret dit soveværelse med forskellige møbler som f.eks. et sengebord ved siden af din dobbeltseng, så du har et sted at lægge mobilen, have et vandglas, eller en god bog, mens du sover. Sørg også for at der er plads til dit tøj med et nyt garderobeskab eller en praktisk kommode til opbevaring og eventuelt nogle smukke, nye gardiner.

Hos Pisiffik kan du altid finde en dobbeltseng til dit hjem i Grønland. Du kan både købe på vores online webshop eller du kan besøge en af vores mange butikker i Grønland. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kniber det med pladsen, men du vil have en dobbeltseng? Så er en sovesofa det ideele valg for dig. Hos Pisiffik.gl kan du finde sovesofaer til alle typer af værelser og ønsker. Du finder vores udvalg af sovesofaer her

Dobbeltseng eller en enkelt persons seng? 

Efter en lang og travl dag er det i soveværelset, man slapper af og lader batterierne op til en ny dag. Forudsætningen for at vågne frisk er naturligvis, at man har en god seng, en lækker dyne og den rette pude, så man sover godt. Pisiffik.gl tilbyder et stort udvalg af billige dyner. Du finder vores sortiment af billige dyner her.

Derfor er det rigtigt vigtigt at ligge ordentligt, så du kan friskt og veludhvilet gå på arbejde dagen efter. Vi har en kvalitets seng, så du kan altid finde en god seng, som passer til dine behov. Køb din nye seng i vores butik i Grønland eller på vores online webshop.

Derudover er selve atmosfæren og indretningen i soveværelset også vigtigt. Noget af det der fuldender indretningen er en gavl til din dobbeltseng. Rent funktionelt ændrer den ikke noget ved komforten i din seng, men den bidrager til et stilet og moderne look. 

Selvom du har lagt flot sengetøj på din seng, så tager din seng sig bedst ud, når den er redt. Vælg et seng tæppe der passer ind sammen med resten af interiøret og match det med pyntepuder i mange størrelser og motiver. 

Hvis dit soveværelse synes mindre pga. din seng, kan du med fordel hænge et spejl på, som får rummet til at synes større. Enten ved at vælge et garderobeskab eller skydedøre med spejl, et spejl der kan hænge på væggen, eller et til at stå frit på gulvet. 

Mulighederne er mange. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal indrette dit soveværelse, så kan vi hjælpe dig. Se vores store udvalg af indretning til dit soveværelse, og vores udvalg af seng til dit hjem. God komfort i din seng er vigtig, og ingen er ens. Derfor er rådgivning også vigtig, når du overvejer at købe ny seng.

Du kan sikkert og nemt bestille en ny seng hos Pisiffik

Pisiffik er markedsledende i Grønland. Vi er kendt for vores billige kvalitetsprodukter og ekstrem gode service, og vores gode tilbud på dobbeltsenge.

Sådan skal det blive ved med at være, og derfor kan du også trygt købe din nye dobbeltseng hos os – med prisgaranti.

Vi er fysisk til stede i en lang række byer, men også lige ved hånden online. Vi har prisgaranti, lige meget hvor du handler. Køb din nye dobbeltseng hos os i Grønland og få en, som du vil elske i mange år. 

Vi hjælper dig med at finde din nye seng

Du kan købe lige netop den seng, du drømmer om. Hvis du har brug for hjælp, så står vi klar.

Uanset, om det skal være en billig eller en dyrere seng fra en af vores fysiske butikker, så leverer vi din seng til hele Grønland – og vores gode service er den samme. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få råd og vejledning om din nye seng. Vi står altid klar til at hjælpe, så du finder den helt rette til dit behov.

Søvn er noget af det vigtigste for, at få en velfungerende hverdag. En dårlig søvnkvalitet kan påvirke dit humør, psyke og fysik. Vil du vide mere om din søvnkvalitet, så kan du med fordel prøve et af vores Apple Watch. Uret hjælper dig med at tracke din søvn, så du kan få en endnu bedre søvnkvalitet. Hvis du er lidt mere af en natteravn der godt kan lide en god film aften i sengen, så prøv at se vores gode udvalg af smart tv her.

Leder du efter anden indretning til dit soveværelse i Grønland? Vi har et kæmpe udvalg af møbler herunder også sovesofa, spisebordspisebordsstolskænke og sikkert også lige noget, som du leder efter.